VARMEPUMPE
Samsung Smart er utviklet for vårt nordiske klima

SAMSUNG NORDIC SMART 

Denne varmepumpen gir deg behagelig varme, selv på de kaldeste dagene, og om sommeren kjøler den. Smart er et robust anlegg som er bygget for å tåle de store temperatursvingningene vi har i vårt nordiske klima. Driftsikker ned til -25°C. Varmepumpen har et innebygget filter som reduserer partikler og allergener i inneluften.

Wifi-tilkobling er inkludert som standard. Via en app du laster ned på din smarttelefon og/eller ditt nettbrett, kan du både fjernstyre og overvåke temperaturen i boligen. Du kan stille inn vedlikeholdsvarme for å holde temperaturen på riktig nivå i hytter, garasjer, hus og boder. Med sin laveste innstilling på 8°C kan man redusere energikostnader ved lengre tids fravær fra hjemmet eller fritidsboligen. 
Denne varmepumpen er svært energieffektiv (energiklasse A+++), noe som kan resultere i lavere energikostnader.

Kampanjepris kr 18 900,-

Prisen inkluderer mva og standard montering.

 

SAMSUNG SMART EXCLUSIVE

Toppmodellen i Samsung Smart-serien. Bygger på Samsungs siste innovasjon innen klimaanlegg, den triangulære formen gir økt luftstrøm, raskere temperaturregulering og jevnere fordeling av varmen i rommet. Den elegante overflatefinishen med Crystal Gloss design gjør Exclusive til en pryd i hjemmet. Smart-serien er utviklet spesielt for vårt nordiske klima, og vil varme hele vinteren og kjøle om sommeren. Driftsikker ned til -25°C. Slik at du får passe temperatur hele året.  Den leveres med innebygget luftrenser som bruker ionisering for å rense inneluften, som reduserer partikler og allergener i inneluften, og reduserer forekomsten av bakterier og virus.

Exclusive modellen er svært energieffektiv og oppfyller høyeste energiklasse(A+++), dette til tross for sin ekstraordinære ytelse. Dette kan resultere i lavere energikostnader. Via en app du kan laste ned på din smarttelefon og/eller ditt nettbrett, kan du fjernstyre og overvåke temperaturen. Du kan stille inn vedlikeholdsvarme slik at innetemperaturen styres gradvis mellom 8-30°C. Godt egnet til å regulere temperatur i fritidsboliger, garasjer og boder. Slik kan man redusere energikostnader ved lengre tids fravær fra hjemmet eller fritidsboligen. Varmepumpen har lavt lydnivå, stille drift ned til 17dB(A), avhengig av valgt viftehastighet. 

Kampanjepris kr. 22 500,-

Prisen inkluderer mva og standard montering.

Alle Samsung luftvarmepumper leveres med 5 års garanti.

Jarle Fjellstad
Montør
982 82 953