Ladestasjon til elbil

Vi monterer din egen ladestasjon!

Å lade elbilen via egen hjemmelader istedenfor vanlig stikkontakt har mange fordeler. Med en egen ladestasjon i hjemmet sikrer du at laderen er utformet spesifikt for elbil, med en spesiell kabel som er laget for å tåle høy belastning over tid.

Det er både tryggere, raskere og enklere enn å bruke stikkontakten.

 

Mer populært med hjemmelader

Det blir stadig flere elbiler her i Norge, og vi i Elektroxperten monterer flere og flere ladestasjoner for elbil til privat bruk. En egen ladestasjon skaper sikker og effektiv lading av elbilen og reduserer faren for brann.

 

Trygghet i hjemmet

Det er to måter å lade elbilen på hjemme, enten med vanlig stikkontakt eller med en egen lader for elbil, også kalt hjemmeladeboks eller hjemmelader. En slik ladestasjon er utformet spesifikt for elbil, med en spesiell kabel som er laget for å tåle høy belastning over tid.

Vi anbefaler på det sterkeste å lade via en egen ladestasjon, fordi dette er både en sikrere, raskere og enklere måte å lade bilen på hjemme. Ikke minst er dette en investering i boligen som er særlig relevant nå når flere og flere nordmenn velger elbil. 

 

Easee hjemmelader

Easee Home er en intelligent, kraftfull og sikker ladestasjon for hjemmet. Hjemmeladeren tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Den har mulighet for WiFi-tilkobling og energimåling for avlesning av ladeforbruk. Inkludert i prisen får du standard montering og 5 års garanti.

Pris: Fra kr 14.490,- inkl. standard montering

Fyll ut skjemaet nederst på siden for å bestille, eller besøk vår nettbutikk for å finne ut mer.

 

Hjemmelader elbil

 

Beste løsning for deg og din elbil

Vi har lang erfaring med å finne gode løsninger for spesifikke behov knyttet til bolig, sikringsskap og ladeløsninger. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for deg og din elbil!

 

Spørsmål om elbil-lading?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi med å finne den beste løsningen for ditt hjem.

Din informasjon

*
*
*
*
*
*
*
Vedlegg
Legg ved bilder eller dokumenter.
Våre tjenester
Informasjon
Besøk oss

Elektroxperten
Industrigata 33
4632 Kristiansand

Følg oss
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen
}