Ladestasjon til elbil

Vi monterer din egen ladestasjon!

Å lade elbilen via egen hjemmelader istedenfor vanlig stikkontakt er både tryggere, raskere og enklere. Med en egen ladestasjon i hjemmet sikrer du at laderen er utformet spesifikt for elbil, med en spesiell kabel som er laget for å tåle høy belastning over tid.

Det blir stadig flere elbiler her i Norge, og vi i Elektroxperten monterer flere og flere ladestasjoner for elbil til privat bruk. En egen ladestasjon skaper sikker og effektiv lading av elbilen og reduserer faren for brann. Ved å montere egen ladestasjon skaper du med andre ord mer trygghet i ditt hjem, og vi anbefaler derfor på det sterkeste at du lader din elbil via en egen ladestasjon fremfor stikkontakt. I tillegg til tryggheten dette gir, er det også en god investering i boligen som er særlig relevant nå når flere velger elbil. 

 

Zaptec Go

Hjemmeladeren Zaptec Go gikk av med seieren i NAFs sammenligning av elbilladere i 2022. Ladeboksen oppfyller alle sikkerhetskrav fullt ut, og på sikkerhetsfronten er Zaptec den eneste leverandøren som har vist at alle kra til DC-overvåkningen er oppfylt.

Zaptec Go har kombinert tradisjonell skandinavisk design estetikk med banebrytende norsk teknologi. Den er på omtrent samme størrelse som et nettbrett, noe som gjør den enkel å plassere der du ønsker. Zaptec Go lader opp til 22kW, og med 1 times lading av en 22 kW bil vil du på kort tid være 100 km på vei. Og med WiFi eller 4G LTE-M holder laderen seg automatisk oppdatert til enhver tid.

Elbillader av merket Zaptec Go

Finn ut mer om hvordan Zaptec Go passer hjemme hos deg, og kan ta deg dit du velger å dra her, eller kontakt en av våre xperter på elbilladere nedenfor.

 

 

Zaptec Pro

Toppmodellen av elbilladere, spesielt utviklet for større parkeringsplasser i borettslag og sameier, bedrifter og nybygg. Zaptec Pro kommer i en robust finish med selvlukkende lokk. Den er oppgradert med 4G som sikrer en sømløs kommunikasjon mellom ladestasjonene til enhver tid. Med 4G i ladestasjonen kan du få en rimeligere installasjon av ladesystemet uten bruk av ekstra nettverksløsninger.

 Elbillader av merket Zaptec Pro

Ønsker du å sjekke ut om Zaptec Pro er riktig lader for ditt behov? Les mer om laderen her, eller kontakt en av våre xperter på elbilladere nedenfor.

 

 

Spørsmål om elbillading?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi med å finne den beste løsningen for ditt hjem.

Din informasjon

*
*
*
*
*
*
*
Vedlegg
Legg ved bilder eller dokumenter.
Våre tjenester
Informasjon
Besøk oss

Elektroxperten
Industrigata 33
4632 Kristiansand

Følg oss
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen
}