Smarthus

Vi hjelper deg med smarte løsninger for energi, strøm og sikkerhet i din bolig, uansett om du er utbygger eller privatkunde.

Smarthuspakke med Enova-støtte

Er du irritert over strømregningen - og går med en tanke om at du kunne spart mer?
Heldigvis har Enova og Futurehome gjort dette enda enklere for alle. De støtter nå installasjon av flere bevegelige laster (min.to), som for eksempel styring av varmtvannsbereder, elbillader og styring av gulvvarme. 

Ved å installere smarte styringsprodukter i din bolig, kan du spare opptil flere tusen kroner i året. Forbruket i boligen din kan styres, slik at strømmen du bruker koster minst mulig. Produkter som krever mye effekt slås av ved høye strømtopper, og slår seg på når strømtoppen er over.  

Enova støtter 35% av smarthus-installasjonen. Dersom du har montert smart elbillader de siste 20 månedene, kan denne inngå i søknaden og støttes med 35%. Maks samlet støttesum fra Enova er satt til 10.000,- inkl. mva. 


Grunnpakke Futurehome

  • Futurehome Hub
  • Termostat til gulvvarme
  • HAN tilkobling i måler
  • Bereder rele
  • Installasjon

Priseksempel med støtte:

Totalkostnad ferdig installert: 9.800,- inkl. mva.
Enova-støtte (35%): 3.430,- inkl. mva.
Ditt smarthus: 6.370,- inkl. mva.


Legg til tidligere installert elbillader - type Easee eller Zaptech.

Priseksempel:
Installasjon av elbillader: 18.500,- inkl. mva.
Enova-støtte (35%): 6.475,- inkl. mva.

Pris installasjon smarthus: ca. 0,- 

Ta kontakt med oss dersom du synes dette virker interessant:
post@elektroxperten.no eller 38 10 70 00

 

Les mer om kriteriene for tilskudd til smart strømstyring. 

www.enova.no 
www.stromkontroll.no

en alternativ under bildet tekst

Hvordan komme i gang med smarthus?

Har du lyst til å gjøre huset ditt litt smartere, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Vi hjelper deg gjerne i gang med å finne de beste løsningene for din bolig.

Det viktigste du trenger å vite, er at du ikke trenger å gjøre hele hjemmet smart på én gang. Du kan helt fint begynne i det små, og deretter utvide smarthuset steg for steg. Da er det lurt å starte med et system som kan utvides med flere tjenester i fremtiden. For eksempel kan du begynne med smarte lys, og deretter utvide med røykvarslere, varmekontroll og dørlåser. Det er helt opp til deg!

 

Elektroxperten hjelper deg med:

  • Smart lys og varme
  • Smart sikkerhet
  • Velge de beste løsningene for din bolig
  • Utvide smarthuset steg for steg
  • Vedlikehold og service

 

Hvordan styres smarthuset?

Det viktigste som må være på plass i et smarthus, er en "Hub", som man kan se på som smarthusets hjerne. Alle de smarte løsningene er knyttet sammen med huben, og du kan kontrollere hver enkelt funksjon gjennom en app på telefonen din. Denne løsningen gjør det enkelt å koble til flere smarte løsninger etter hvert som du gjør hjemmet ditt enda smartere.

 

Slik jobber vi med smarte løsninger

Vi i Elektroxperten har god erfaring med å hjelpe gjennom hele prosessen - fra å velge løsning til implementering og vedlikehold. Ved god planlegging og samkjørt forberedelse mellom kunde og oss blir resultatet og løsningene gode.

"Vi går nøye til verks, og vi planlegger rom for rom. I denne fasen kan vi snakke om møblering og behov for belysning. Vi kan se for oss en utvikling ved bruken av rommene og planlegge både stikkontakter, svakstrøm og belysning på en god måte", forteller Trond Eretveit, prosjektleder for bolig.

Før Elektroxperten og kunden møtes er det viktig at beboerne snakker sammen om bruken av rommene. Vaskerom, kjøkken og bad er sentrale rom i forhold til monteringen. Engasjementet fra kunden er avgjørende.

– De som engasjerer seg mest får det beste resultatet. Vi er aktive på telefoner og mail, og planlegger effektive møter hos Elektroxperten eller på byggeplassen. Vi søker etter de gode løsningene og ønsker en hyggelig og personlig tone gjennom hele prosessen, sier Eretveit.

 

 

Vi hjelper deg i gang

Det finnes en rekke ulike løsninger tilgjengelig på markedet, og noen ganger kan det være vanskelig å finne den beste løsningen for din spesifikke bolig. Ta gjerne kontakt med oss i kontaktskjemaet nedenfor, så hjelper vi deg i gang.

 

 

Bli med inn i et smarthus i Marikåpeveien, og få med deg noen nyttige tips på veien. 👇🏻

Xperter på smarthus

Trond Eretveit

Prosjektleder Bolig

te@elektroxperten.no 982 82 950

Spørsmål om smarthus?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi med å finne den beste løsningen for ditt hjem.

Din informasjon

*
*
*
*
*
*
*
Vedlegg
Legg ved bilder eller dokumenter.
Våre tjenester
Informasjon
Besøk oss

Elektroxperten
Industrigata 33
4632 Kristiansand

Følg oss
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen
}