Bedrifter
Elektroxperten er totalleverandør innen næring- og bedriftsmarkedet, og en viktig del av enhver byggeprosess.

Elektroxperten bidrar til samarbeidet som finner de unike løsningene for hver enkelt bedriftskunde og hver enkelt entreprenør.

Frode Johansen er daglig leder for Elektroxperten. Han har lenge jobbet for at Elektroxperten skal utvikle seg i takt med kundens og i dette tilfelle bedriftens behov.

- Vi ønsker å være i forkant av disse behovene og tar vårt ansvar i leilighetsbygg, industribygg eller i større produksjonslokaler, sier Johansen.

Elektroxperten er kjent for å gjøre arbeidet riktig første gangen, og de ansatte går gjennom kontinuerlig kompetanseheving. Elektroxperten vil ligge i forkant og bidra i ethvert arbeidslag på en byggeplass.

- Vi vil tilpasse vår kompetanse og vi jobber hele tiden med å sette riktig mann på riktig jobb. Vi håndterer nå alle områder og alle grener i faget og tilbyr komplette løsninger. Vi har relevante godkjenninger, trygghet i det vi gjør og er en totalleverandør spekket med kompetanse, sier han.

 

Elektroxperten utfører alt fra helt enkle små oppdrag til større oppdrag innen industrien. Når du bestiller tjenester av Elektroxperten så skriver vi en rammeavtale og avtaler pris og responstid. Elektroxperten har strukturerte vaktordninger og ønsker å gjøre alt slik at våre bedriftskunder får en trygg og forutsigbar drift.

Kontakt oss

Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Kommentar
Thor Gunnar Åsheim
Installatør
982 82 942
Terje Lian
Prosjektleder
920 62 104
Christer Linder
Prosjektleder
982 82 946