ENØK og byggautomasjon

Spar penger, spar miljøet!

Vi i Elektroxperten har lang erfaring med å hjelpe ulike bedrifter med ENØK-tiltak, og hjelper deg gjerne med å komme i gang med energibesparende tiltak.

 

Hvorfor ENØK?

Utgifter til energi utgjør 40-50 % av driftskostnadene i mange bygg. I praksis betyr ENØK at din bedrift sparer penger på lavere og mer effektivt forbruk av strøm. I Elektroxperten har vi kontinuerlig fokus på å finne de beste løsningene med tanke på energibesparende tiltak.

Sverre Andås er prosjektleder for industri hos oss, og kan fortelle:

– Våre montører og prosjektledere bistår med rådgivning, prosjektering og leveranse av små og store systemer innen ENØK-tiltak. De største el-kostnadene kommer vanligvis fra oppvarming av rom. For å redusere store energikostnader er derfor planlegging og tidsstyring av energi viktig. Her kan bedrifter spare penger.

 

Fra større systemer til enklere sparetiltak

I Elektroxperten har vi erfaring med energisparing i en lang rekke sektorer, og kan hjelpe med alt fra større systemer for industri til enklere sparetiltak for mindre bedrifter. Ved hjelp av en egen sjekkliste, kan vi enkelt gå gjennom anlegget for å presentere gode energi- og strømbesparende tiltak. Tidsstyring av oppvarming og lavere varmeutvikling på lys gir stor besparelse på kjøling og ventilasjon.

– Energieffektive løsninger gir god funksjonalitet, høy komfort og lave kostnader. Disse løsningene tilfredsstiller offentlige krav og fremmer en god miljø-/klimaprofil. I tillegg skaper det sikkerhet og trygghet, avslutter Andås.

Les mer om offentlige støtteordninger på enova.no

Xperter på enøk og byggautomasjon

Øyvind Nordbø

Prosjektleder ENØK og byggautomasjon

on@elektroxperten.no 468 53 330

Spørsmål om enøk og byggautomasjon?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi med å finne den beste løsningen for ditt hjem.

Din informasjon

*
*
*
*
*
*
*
Vedlegg
Legg ved bilder eller dokumenter.
Våre tjenester
Informasjon
Besøk oss

Elektroxperten
Industrigata 33
4632 Kristiansand

Følg oss
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen
}