Din trygghet er viktig for oss
Vi tar koronasituasjonen på alvor, og alle våre medarbeidere følger gjeldende retningslinjer for smittevern. Eventuelle besøk avtales med deg i forkant, slik at du kan være sikker på at dette gjennomføres på en trygg måte. Ved spørsmål rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt.
Skjul denne meldingen
ENØK og byggautomasjon

ENØK og byggautomasjon

Spar penger, spar miljøet!

Vi i Elektroxperten har lang erfaring med å hjelpe ulike bedrifter med ENØK-tiltak, og hjelper deg gjerne med å komme i gang med energibesparende tiltak.

Hvorfor ENØK?

Utgifter til energi utgjør 40-50 % av driftskostnadene i mange bygg. I praksis betyr ENØK at din bedrift sparer penger på lavere og mer effektivt forbruk av strøm. I Elektroxperten har vi kontinuerlig fokus på å finne de beste løsningene med tanke på energibesparende tiltak.

Sverre Andås er prosjektleder for industri hos oss, og kan fortelle:

Våre montører og prosjektledere bistår med rådgivning, prosjektering og leveranse av små og store systemer innen ENØK-tiltak. De største elkostnadene kommer vanligvis fra oppvarming av rom. For å redusere store energikostnader er derfor planlegging og tidsstyring av energi viktig. Her kan bedrifter spare penger.

Fra større systemer til enklere sparetiltak

I Elektroxperten har vi erfaring med energisparing i en lang rekke sektorer, og kan hjelpe med alt fra større systemer for industri til enklere sparetiltak for mindre bedrifter. Ved hjelp av en egen sjekkliste, kan vi enkelt gå gjennom anlegget for å presentere gode energi- og strømbesparende tiltak. Tidsstyring av oppvarming og lavere varmeutvikling på lys gir stor besparelse på kjøling og ventilasjon. 

Energieffektive løsninger gir god funksjonalitet, høy komfort og lave kostnader. Disse løsningene tilfredsstiller offentlige krav og fremmer en god miljø-/klimaprofil. I tillegg skaper det sikkerhet og trygghet, avslutter Andås.

Les mer om offentlige støtteordninger på enova.no

"Energieffektive løsninger gir god funksjonalitet, høy komfort og lave kostnader".

 

Vi hjelper deg i gang

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med energibesparende tiltak!

Øyvind Nordbø
Prosjektleder ENØK og byggautomasjon
468 53 330
Øyvind Nordbø
Prosjektleder ENØK og byggautomasjon
Sverre Andås
Prosjektleder Industri og energirådgiver
982 82 922
Sverre Andås
Prosjektleder Industri og energirådgiver

Kontakt oss

Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Adresse
*
Postnr
*
Sted
*
Hva gjelder henvendelsen?
Vedlegg
Legg ved bilder eller dokumenter.
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen