Industri

Vår erfaring og kompetanse skaper trygghet i hverdagen. Vi utfører arbeidet i tett samarbeid med bedriften din.

Når industri og bedrifter vil effektivisere produksjonslinje eller trenger veiledning i energibruk, går vi i Elektroxperten ofte inn som rådgiver og den som utfører arbeidet. Vi vektlegger alltid å samarbeide tett med den aktuelle bedriften, slik at vi sammen finner de beste og mest hensiktsmessige løsningene.

 

Kvalitet i alle ledd

Vår prosjektleder på industriprosjekter, Sverre Andås, begynte i firmaet som lærling i 1985. Han har jobbet i bedriften siden den gang, og har opparbeidet seg bred og solid erfaring.

– Ofte er det nok for oss å sende den rette montøren til bedriften. Vi jobber hele tiden for å få kontinuitet i alt vi gjør, med kvalitet i alle ledd og kompetanse i utførelsen av vårt arbeid, forteller Andås.

en alternativ under bildet tekst

– Bruker all vår kompetanse når vi gir råd

En bedrift kan tape mye på driftsstans og feil i produksjonen. Noen bedrifter har egne ansatte med kompetanse på dette feltet, mens hos andre går vi i Elektroxperten mer aktivt inn med prosjektledelse.

 

– Vi har bred og god kompetanse innen industrien, og vi bruker all vår kompetanse når vi gir råd. Ofte får vi en bestilling på hva som skal gjøres, men vi finner veldig ofte løsninger sammen med kunden, sier Andås.

 

Fokus på sikkerhet

Sikkerheten i vid forstand er avgjørende, og for mange det aller viktigste. Dette bruker våre ansatte god tid på sammen med bedrifter og næringskunder. Vår erfaring og kompetanse skaper trygghet i hverdagen.

Xperter på industri

Sverre Andås

Prosjektleder Industri og energirådgiver

sa@elektroxperten.no 982 82 922

Har du spørsmål om vår industrielle kompetanse?

Ta kontakt så kan vi hjelpe deg med ditt prosjekt.

Din informasjon

*
*
*
*
*
*
*
Vedlegg
Legg ved bilder eller dokumenter.
Våre tjenester
Informasjon
Besøk oss

Elektroxperten
Industrigata 33
4632 Kristiansand

Følg oss
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen
}