Din trygghet er viktig for oss
Vi tar koronasituasjonen på alvor, og alle våre medarbeidere følger gjeldende retningslinjer for smittevern. Eventuelle besøk avtales med deg i forkant, slik at du kan være sikker på at dette gjennomføres på en trygg måte. Ved spørsmål rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt.
Skjul denne meldingen
Industri

Industri

Vår erfaring og kompetanse skaper trygghet i hverdagen. Vi utfører arbeidet i tett samarbeid med bedriften din.

Når industri og bedrifter vil effektivisere produksjonlinje eller trenger veiledning i energibruk, går vi i Elektroxperten ofte inn som rådgiver og den som utfører arbeidet. Vi vektlegger alltid å samarbeide tett med den aktuelle bedriften, slik at vi sammen finner de beste og mest hensiktsmessige løsningene.

Kvalitet i alle ledd

Sverre Andås begynte i firmaet som lærling i 1985. Han har jobbet i bedriften siden den gang, har bred erfaring og har i de siste 10 årene vært rådgiver. Nå er han prosjektleder på industriprosjekter.

Ofte er det nok for oss å sende den rette montøren til bedriften. Vi jobber hele tiden for å få kontinuitet i alt vi gjør, med kvaliteten i alle ledd og kompetanse i utførelsen av vårt arbeid, forteller Andås.

– Bruker all vår kompetanse når vi gir råd

En bedrift kan tape mye på driftstans og feil i produksjonen. Noen bedrifter har egne ansatte med kompetanse på dette feltet, mens hos andre går vi i Elektroxperten mer aktivt inn med prosjektledelse.

Vi har bred og god kompetanse innen industrien. Noen ganger er det nok å sende ut den rette mannen. Vi bruker all vår kompetanse når vi gir råd. Ofte får vi en bestilling på hva som skal gjøres, men vi finner veldig ofte løsninger sammen med kunden, sier Andås.

Fokus på sikkerhet

Sikkerheten i vid forstand er avgjørende, og for mange det aller viktigste. Dette bruker våre ansatte god tid på sammen med bedrifter og næringskunder. Vår erfaring og kompetanse skaper trygghet i hverdagen.

"Vi jobber hele tiden for å få kontinuitet i alt vi gjør, med kvaliteten i alle ledd og kompetanse i utførelsen av vårt arbeid".

 

La oss ta en prat!

Vi i Elektroxperten har bred erfaring innen industri og næring. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere!

Sverre Andås
Prosjektleder Industri og energirådgiver
982 82 922
Sverre Andås
Prosjektleder Industri og energirådgiver

Kontakt oss

Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Hva gjelder henvendelsen?
Vedlegg
Legg ved bilder eller dokumenter.
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen