Internkontroll elektro

Vi hjelper deg med service og internkontroll.

Elektriske anlegg og brannalarmanlegg er gode trygghetsindikatorer hos enhver bedrift. Vi i Elektroxperten leverer stadig nye anlegg til små og store bedrifter, og samarbeider alltid tett med bedriftsledelsen og byggeieren.

Vårt mål er å skape et godt og forpliktende samarbeid om sikkerhet og forvaltning, og vi søker ofte etter en driftsleder ved bedriften slik at dette arbeidet går så sømløst som mulig.

Arne Finsland er prosjektleder hos Elektroxperten, og kan fortelle:

– Alle ønsker at bygget skal være i orden til avtalt pris og med størst mulig grad av sikkerhet. Alle organisasjoner og bedrifter, byggeier og leietager, har et krav om internkontroll, og denne internkontrollen er hjemlet i HMS-forskriften §5.

 

en alternativ under bildet tekst

Egen webløsning for kundene

Ved internkontroll sjekkes bygget ved faste intervaller, og det blir skrevet rapport på tilstanden til det elektriske anlegget. Her beskrives blant annet omfang og intervall på internkontrollen.

Hos Elektroxperten har vi en egen webløsning for skriftlige avtaler, samt en webdatabase for internkontroll. Våre kunder har tilgang til dette.

– Vi bistår med termografi, en takst og andre tiltak som ofte er rabattgivende hos de fleste forsikringsselskap. Trygghet er viktig for alle og kanskje aller mest ved ansvaret for store verdier og store bygg, forteller Finsland.

 

Få hjelp med internkontroll

Alle organisasjoner har plikt om internkontroll. Det handler om å gi kunden den rutinen de trenger. Alle vil drive næringsvirksomhet i et sikkert og trygt bygg!

Xperter på internkontroll elektro

Arne Finsland

Prosjektleder

afi@elektroxperten.no 982 82 944

Spørsmål om internkontroll elektro?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi med å finne den beste løsningen for ditt hjem.

Din informasjon

*
*
*
*
*
*
*
Vedlegg
Legg ved bilder eller dokumenter.
Våre tjenester
Informasjon
Besøk oss

Elektroxperten
Industrigata 33
4632 Kristiansand

Følg oss
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen
}