Din trygghet er viktig for oss
Vi tar koronasituasjonen på alvor, og alle våre medarbeidere følger gjeldende retningslinjer for smittevern. Eventuelle besøk avtales med deg i forkant, slik at du kan være sikker på at dette gjennomføres på en trygg måte. Ved spørsmål rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt.
Skjul denne meldingen
Internkontroll elektro

Internkontroll elektro

Vi hjelper deg med service og internkontroll.

Elektriske anlegg og brannalaramanlegg er gode trygghetsindikatorer hos enhver bedrift. Vi i Elektroxperten leverer stadig nye anlegg til små og store bedrifter, og samarbeider alltid tett med bedriftsledelsen og byggeieren. 

Vårt mål er å skape et godt og forpliktende samarbeid om sikkerhet og forvaltning, og vi søker ofte etter en driftsleder ved bedriften slik at dette arbeidet går så sømløst som mulig.

Arne Finsland er prosjektleder hos Elektroxperten, og kan fortelle:

Alle ønsker at bygget skal være i orden til avtalt pris og med størst mulig grad av sikkerhet. Alle organisasjoner og bedrifter, byggeier og leietager, har et krav om internkontroll, og denne internkontrollen er hjemlet i HMS-forskriften §5.

Egen webløsning for kundene

Ved internkontroll sjekkes bygget ved faste intervaller, og det blir skrevet rapport på tilstanden til det elektriske anlegget. Her beskrives blant annet omfang og intervall på internkontrollen.

Hos Elektroxperten har vi en egen webløsning for skriftlige avtaler, samt en webdatabase for internkontroll. Våre kunder har tilgang til dette.

Vi bistår med termografi, en takst og andre tiltak som ofte er rabattgivende hos de fleste forsikringsselskap. Trygghet er viktig for alle og kanskje aller mest ved ansvaret for store verdier og store bygg, forteller Finsland.

Få hjelp med internkontroll

Alle organisasjoner har plikt om internkontroll. Det handler om å gi kunden den rutinen han trenger. Alle vil drive næringsvirksomhet i et sikkert og trygt bygg!

Kontakt oss gjerne for en prat om hvordan vi kan være til hjelp for din bedrift!

Elektriske installasjoner krever service og internkontroll. Internkontrollen er pliktmessig, hjemlet i forskriften og bør utføres rutinemessig.

 

"Alle vil drive næringsvirksomhet i et sikkert og trygt bygg!"

Arne Finsland
Prosjektleder
982 82 944
Arne Finsland
Prosjektleder

Kontakt oss

Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Hva gjelder henvendelsen?
Vedlegg
Legg ved bilder eller dokumenter.
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen