Prosjekt
Elektroxperten er med på mange prosjekter. Det kan være leilighetsprosjekter eller prosjekter knyttet til nybygg eller rehabilitering av næringsbygg.

Samarbeidet med andre entreprenører er avgjørende for vellykkede prosjekter, og Elektroxperten er særdeles bevisst på dette.

- Logistikk og prosjektledelse er avgjørende. Vi ønsker å være godt forberedt og være ”hands on” i møte med kollegaer på byggeplass eller i bedrift. Vi har folk nok til å ta seg av store prosjekt. Vi får tilbakemelding på at vi gjør oppgavene riktig første gangen og ser nå at vi får flere store oppgaver i næringslivet, sier installatør Thor Gunnar Åsheim.

 

Et prosjekt kan være installasjon av det elektriske anlegget, montering av maskiner eller arbeid med sikkerheten knyttet til dette.

- Samarbeidet må fungere utmerket for å få et godt resultat. Det er viktig med en god ”bas” på prosjektet, og jeg ser at resultat blir bedre når samarbeidet glir lett, sier Åsheim.

På store prosjekt samarbeider Elektroxperten med aktører fra flere fagfelt. Det er nok med et svakt ledd på et bygg, så blir det forsinket. Det kan være utfordrende når flere fagfelt skal bygge noe sammen, men vi i Elektroxperten har funnet gode løsninger på dette.

 

Kontakt oss

Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Kommentar
Terje Lian
Prosjektleder
920 62 104
Thor Gunnar Åsheim
Installatør
982 82 942
Erik Arntsen
Prosjektleder
415 97 977