Din trygghet er viktig for oss
Vi tar koronasituasjonen på alvor, og alle våre medarbeidere følger gjeldende retningslinjer for smittevern. Eventuelle besøk avtales med deg i forkant, slik at du kan være sikker på at dette gjennomføres på en trygg måte. Ved spørsmål rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt.
Skjul denne meldingen
Prosjekter

Prosjekter

Vi i Elektroxperten er med på mange spennende prosjekter! Vi jobber med alt fra leilighetsprosjekter og prosjekter knyttet til nybygg, til rehabilitering av næringsbygg.

Prosjektene vi jobber  varierer i omfang og størrelseEt prosjekt kan være installasjon av det elektriske anlegget, montering av maskiner eller arbeid med sikkerheten knyttet til dette. 

Godt samarbeid

Samarbeidet med andre entreprenører er avgjørende for vellykkede prosjekter. Thor Gunnar Åsheim er installatør hos oss i Elektroxperten, og forteller at de som jobber på prosjektet alltid er spesielt bevisst på dette:

Logistikk og prosjektledelse er avgjørende. Vi ønsker å være godt forberedt og være ”hands on” i møte med kollegaer på byggeplass eller i bedrift. Vi har folk nok til å ta seg av store prosjekt. Vi får tilbakemelding på at vi gjør oppgavene riktig første gangen og ser nå at vi får flere store oppgaver i næringslivet, sier han.

Samarbeidet må fungere utmerket for å få et godt resultat. Det er viktig med en god ”bas” på prosjektet, og jeg ser at resultat blir bedre når samarbeidet glir lett, forteller installatør Åsheim.

På tvers av fagfelt

På store prosjekt samarbeider Elektroxperten med aktører fra flere fagfelt. Det er nok med ett svakt ledd på et bygg, så blir hele prosjektet forsinket. Det kan være utfordrende når flere fagfelt skal bygge noe sammen, men vi i Elektroxperten har funnet gode løsninger på dette.

Se et utvalg av våre prosjekter nedenfor.

 

Terje Lian
Prosjektleder
920 62 104
Terje Lian
Prosjektleder
Thor Gunnar Åsheim
Installatør
982 82 942
Thor Gunnar Åsheim
Installatør
Terje Gundersen
Prosjektleder
993 11 166
Terje Gundersen
Prosjektleder

Kontakt oss

Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Hva gjelder henvendelsen?
Vedlegg
Legg ved bilder eller dokumenter.
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen