Din trygghet er viktig for oss
Vi tar koronasituasjonen på alvor, og alle våre medarbeidere følger gjeldende retningslinjer for smittevern. Eventuelle besøk avtales med deg i forkant, slik at du kan være sikker på at dette gjennomføres på en trygg måte. Ved spørsmål rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt.
Skjul denne meldingen
Klatreverket

Klatreverket

På Grim i Kristiansand har Elektroxperten hatt gleden av å tegne, prosjektere og levere den elektriske løsningen til Klatreverket, byens nye klatresenter.

Det nye klatresenteret på Grim stod klart sommeren 2021, med høyeste klatrevegg på 17 meter. Elektroinstallasjonene ble tegnet i 3D, noe som er blitt mer vanlig de siste årene. I tillegg til de vanlige arbeidstegningene på papir benyttet elektrikerne også mobil og nettbrett som hjelpemiddel til å se bygget og alle de tekniske installasjonene.

Det har vært spesielt kjekt å kunne jobbe etter 3D-tegninger i tillegg til vanlige tegninger siden de færreste av veggene på Klatreverket er flate.
- Det er et enkelt bygg, det er ikke så mye teknisk installasjon. Utfordringene ligger i at rommene ikke er firkantede, sier prosjektleder Sverre Andås hos Elektroxperten.
- Alt av installasjoner har måtte tilpasses etter inventaret, og det har vært mange vinkler å forholde seg til. Den optimale lyssettingen er noe Elektroxperten og Klatreverket har kommet frem til i fellesskap.

 

Selv om det er et enkelt bygg, gir de mange vinklene utfordringer når det kommer til lyssettingen.

Løsningsorienterte og samarbeidsvillige

Daglig leder av Klatreverket, Ingunn Trosby, kan fortelle om en god dialog og et tett samarbeid med Elektroxperten. Med tanke på at bygget har spesielle behov trekker hun særlig frem hvor samarbeidsvillige de har vært, og hvordan de i fellesskap kom frem til hva som var en god plan.

  • De har hele tiden sett etter gode løsninger for å få lys på klatreveggene, som er i forskjellige vinkler. Jeg er glad for at de var åpne for å ikke bare følge en tegning, sier hun.

Spesielt viktig har det vært at lysene ikke skulle blende klatrerne. Hvis lysinstallasjoner ikke har fungert som de ønsket, kan Trosby fortelle at Elektroxperten har vært svært behjelpelige med å gjøre endringer.

 

 

Utvendig har Elektroxperten lyst opp skilt og fasade.

At lysene ikke skulle virke blendende for klatrerne har hatt høy prioritet.

 

Synlige kabelstiger og industrielle lamper er med på å forsterke det røffe uttrykket.


Spørsmål?

Vi tar gjerne en prat om større prosjekter. Ikke nøl med å ta kontakt!

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen