Din trygghet er viktig for oss
Vi tar koronasituasjonen på alvor, og alle våre medarbeidere følger gjeldende retningslinjer for smittevern. Eventuelle besøk avtales med deg i forkant, slik at du kan være sikker på at dette gjennomføres på en trygg måte. Ved spørsmål rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt.
Skjul denne meldingen
Kristiansand kanonmuseum

Kristiansand kanonmuseum

Et kanonbatteri fra andre verdenskrig må bevares, og Elektroxperten har sørget for at lys og sikkerhet står til nåtidens standard.

På Møvik, rett utenfor Kristiansand, ligger Kristiansand kanonmuseum. Sommeren 2021 stod det nye publikumsmottaket ferdig, og Elektroxperten har her stått for installasjon og planlegging av belysning både innvendig og utvendig, samt kameraoveråkning, fiber mellom bygg, tyverianlegg i flere av byggene og installasjon av stikkontakter og brytere.

 «Kanonmuseet er noe helt unikt. Dette har vært et gøy og spennende prosjekt å få være en del av», sier prosjektleder Trond Eretveit i Elektroxperten. 

Kunden for dette prosjektet er PK Entreprenør, og prosjektleder, Lars Eikeland kan fortelle om et godt samarbeid med Elektroxperten:

«Her hadde Elektroxperten ansvar for prosjektering og utførelse av elektroarbeidet. Dette gikk knirkefritt og resultatet ble veldig bra. Det var mye tilpasningsønsker fra kunde og dette ble godt håndtert slik at vi nå sitter igjen med en veldig fornøyd kunde, ikke minst grunnet tilpasninger på lys og funksjoner i bygget. Gjennomføringen i byggetiden var punktlig og profesjonell, og på samme tid veldig tilpasningsdyktig. Elektroxperten er en aktør vi ofte bruker i prosjekter, som kommer av det gode samarbeidet».

Lekre detaljer er gjennomgående både på ut- og innsiden av publikumsmottaket.

 

 

 

 

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen