Din trygghet er viktig for oss
Vi tar koronasituasjonen på alvor, og alle våre medarbeidere følger gjeldende retningslinjer for smittevern. Eventuelle besøk avtales med deg i forkant, slik at du kan være sikker på at dette gjennomføres på en trygg måte. Ved spørsmål rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt.
Skjul denne meldingen
Nye Vennesla kirke

Nye Vennesla kirke

Til Nye Vennesla kirke har Elektroxperten levert bla. alt av innendørs og utendørs belysning.

«Dette prosjektet inneholdt mange detaljer og løsninger som krevde nøye planlegging, og ikke minst dyktige folk på byggeplass for å oppnå den finishen som er levert. Vi er veldig fornøyde med vår leveranse og hvordan lyssettingen ble i kirka», sier prosjektleder, Terje Lian i Elektroxperten.

 

Elektroxperten har stått for leveranse av det elektriske anlegget med teledata. I tillegg omfatter også leveransen prosjektering, belysning, SD anlegg, KNX styresystem, spredenett, adgangskontroll og utvendig belysning.

 

«HSH Entreprenør som totalentreprenør kontraherte på prosjektet Nye Vennesla kirke Elektroxperten som totalunderentreprenør med prosjekterings ansvar. Elektroxperten har i prosjekteringen bidratt til gode tekniske løsninger og har videre utført iht avtalt fremdrift. Vi er godt fornøyde med jobben Elektroxperten har utført i Nye Vennesla Kirke», sier Gudmund Fosby, prosjekteleder i HSH Entreprenør.

 

 

Nye-Vennesla-Kirke-trapp-med-lys

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen