Din trygghet er viktig for oss
Vi tar koronasituasjonen på alvor, og alle våre medarbeidere følger gjeldende retningslinjer for smittevern. Eventuelle besøk avtales med deg i forkant, slik at du kan være sikker på at dette gjennomføres på en trygg måte. Ved spørsmål rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt.
Skjul denne meldingen
RDC Golf

RDC Golf

På Lund i Kristiansand ligger RDC Golf, Norges råeste innendørs golfsenter. Elektroxperten har stått for all elektroinstallasjon, samt installasjon av spredenett.

«Dette er et veldig kult konsept, som vi har hatt gleden av å jobbe med. Her har vi blant annet installert løsninger som AV over IP ved at man har sentraliserte kilder som sendes til ønsket skjerm. Dette gjør at man kan dele opp skjermene slik at de kan ha flere inngangskilder samtidig. Da kan vi se både golf, fotball og nyheter på samme skjerm – det er kult!» forteller prosjektleder, Trond Eretveit.

 
Lekre detaljer er gjennomgående i hele lokalet.

Daglig leder av RDC Golf, Isak Reinhardsen, beskriver samarbeidet med Elektroxperten som meget bra:

"En løsningsorientert prosjektleder med god bransjeerfaring, dyktige montører, overholdte frister og ikke minst hyggelige mennesker i alle ledd. Vi har heller ikke mottatt noen uventede fakturaer i etterkant av prosjektet, og er godt fornøyd med resultatet."

 

 

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen