KAMPANJEPRIS
Vi monterer din egen ladestasjon!

Ladestasjon til elbil

Det blir stadig flere elbiler her i Norge, og vi i Elektroxperten monterer flere og flere ladestasjoner for elbil til privat bruk. En egen ladestasjon skaper sikker og effektiv lading av elbilen og reduserer faren for brann.

 

Trygghet i hjemmet

Det er to måter å lade elbilen på hjemme, enten med vanlig stikkontakt eller med en egen lader for elbil, også kalt hjemmeladeboks eller hjemmelader. En slik ladestasjon er utformet spesifikt for elbil, med en spesiell kabel som er laget for å tåle høy belastning over tid.

 Vi anbefaler på det sterkeste å lade via en egen ladestasjon, fordi dette er både en sikrere, raskere og enklere måte å lade bilen på hjemme. Ikke minst er dette en investering i boligen som er særlig relevant nå når flere og flere nordmenn velger elbil.

 

Hvorfor velge ladestasjon for elbil?

Det er mange fordeler med å velge en egen ladestasjon for elbil til privat bruk:

  • Enklere lading
  • Raskere lading
  • Tryggere lading
  • Investering i egen bolig

 

- Tre ganger så raskt og mer ryddig

En av våre fornøyde kunder, Asle Bjorvatn, fikk montert ladestasjon rett ved inngangsdøren i sitt hjem på Hånes i Kristiansand. Han forklarer hvorfor han valgte en egen elbil-lader:

«Vi har en stikkontakt i garasjen vi har brukt til nå, men da jeg fikk høre om at det lader tre ganger så raskt og det ble mer ryddig i tillegg var vi ikke i tvil. Med en ladestasjon får bilen riktig strøm, og ringer du til Elektroxperten kommer de til ditt hjem på befaring før en montør ordner dette i løpet av kort tid».

 

Anbefalt løsning for lading av elbil

16A ladestasjon

Type 2 ferdig montert med inntil 10 meter kabel 

Tillegg for kabellengde over 10 meter:

Kr. 200,- inkl. mva pr. Meter

Prisen forutsetter kapasitet på anlegget og plass i sikringsskapet

 

Kontakt oss i dag, så finner vi den beste løsningen for deg og din elbil!

 


Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Kommentar
Vedlegg
Legg ved bilder eller dokumenter.