SOLENERGI
Vårkampanje fra kr. 54.900.- inkl. standard montasje

Vi i Elektroxperten monterer solcelleanlegg som er skreddersydd for ditt tak. Dette anlegget skaper kortreist energi. Nå kan du produsere din egen strøm og i tillegg selge den strømmen du ikke bruker.


Vårkampanje - 54.900,- inkl. standard montering
3,6kW 12 paneler.
Anlegget  på denne størrelsen kan støttes med 14200.- fra Enova.
Nettokost blir da fra kr 40.700.- ink mva.
Kampanjen gjelder for bestilling  innen 15. april.
Les mer om støtte fra Enova her

 

Hva er et solcelleanlegg?
Et solcelleanlegg består av solceller som omdanner solstrålene til elektrisk energi. Energien brukes direkte, lagres på batteri eller sendes ut på strømnettet. Med en solinnstråling på ca. 1 000 kWh/m2 år, ligger forholdene godt til rette for solcelleanlegg på Sørlandet. Faktisk er det like mye solinnstråling her som i deler av Tyskland, og der er solenergi allerede blitt veldig populært. I tillegg bidrar den kalde temperaturen i Norge til mindre tap i solcellene. Solenergi har en marginalkost på 0, det vil si at når man først har installert og betalt anlegget, koster det ingenting å produsere energi.

 

Hvor stort skal anlegget være?
Ettersom vi i Norge kun får betalt spotpris, pluss en liten andel av nettleien for strøm vi selger til nettet, er det mest lønnsomt å produsere strøm til å dekke eget forbruk. Det er derfor lurt å dimensjonere anlegget etter forbruket i juli. Det er også begrensinger fra Agder Energi hvor stort anlegg man kan installere.

 

Støtteordninger
Enova tilbyr støtte til privatpersoner som installerer solcelleanlegg. 10 000 kr for selve anlegget og 1 250 kr per kW installert effekt, opptil 15 kW. Når anlegget er ferdig installert og betalt, mottas støtten enkelt ved å registrere alle relevante kvitteringer og dokumentasjoner hos Enova.
Et lite tips: I Norge finne det gode støtteordninger.

 

Generelt
Prisene gjelder for montering på bolig med 1 etasje i Kristiansand, sammenhengende montasje med stående paneler, forutsetter at taket er dekket med dobbelkrum takstein og takvinkel under 30 grader. Ved avvik fra standardleveranse kan det komme tillegg. Kontakt oss for endelig pris.

Montasjesystemet er dimensjonert for snølasten på Sørlandet. Alle komponentene i pakken selges med en garanti på 5-10 år og solcelleanlegget har en forventet levetid på over 30 år. Vekselretteren har en litt lavere forventet levetid, så denne må trolig byttes ut minst en gang i løpet av anleggets levetid.

 

Ønsker du mer informasjon eller vil at vi skal ta kontakt anngående Solcelle anlegg?
Fyll ut skjemaet under kartet. 


Klikk på bildet og søk opp din adresse for å se hvor mye strøm du kan produsere på ditt tak!

 

 

Kontakt oss

Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Kommentar