Din trygghet er viktig for oss
Vi tar koronasituasjonen på alvor, og alle våre medarbeidere følger gjeldende retningslinjer for smittevern. Eventuelle besøk avtales med deg i forkant, slik at du kan være sikker på at dette gjennomføres på en trygg måte. Ved spørsmål rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt.
Skjul denne meldingen
Jobb hos oss

Jobb hos oss

Vil du bli en av oss i Elektroxperten?

Elektroxperten AS er totalleverandør innenfor elektrofaget. Vi er 110 ansatte og en viktig del av byggeprosessen for private, bedrifter, offentlige og annen næring. Med vårt engasjement og vår kompetanse bidrar vi til økt verdiskapning for våre kunder og partnere. Vi holder til i moderne lokaler på Lund i Kristiansand.

Vår oppdragsmengde er stadig økende, og vi har behov for flere dyktige medarbeidere:

 

Elektrikere / Bas-elektrikere / Tekniker brannalarm / Prosjektleder

Vi søker positive, kvalitetsbevisste og samarbeidsorienterte elektrikere med allsidig erfaring – gjerne som bas i ulike prosjekter og større bygg. Er du klar for en rolle som prosjektleder, mottar vi gjerne også din søknad.

Vi utfører varierte oppdrag for en bred og spennende kundemasse. Du blir del av et kompetent, hyggelig og offensivt miljø som er preget av ståpåvilje og høy yrkesstolthet. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter, spennende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser i et fremtidsrettet og solid selskap.

For mer informasjon ta kontakt med daglig leder Frode Johansen på telefon 920 24 936 eller e-post.

 

 

 

Frode Johansen
Daglig Leder
920 24 936
Frode Johansen
Daglig Leder
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen