Din trygghet er viktig for oss
Vi tar koronasituasjonen på alvor, og alle våre medarbeidere følger gjeldende retningslinjer for smittevern. Eventuelle besøk avtales med deg i forkant, slik at du kan være sikker på at dette gjennomføres på en trygg måte. Ved spørsmål rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt.
Skjul denne meldingen
Om Elektroxperten

Om Elektroxperten

Vi skaper verdier for våre partnere og kunder.

Vi sprer energi

Elektroxperten er totalleverandør innenfor elektrofaget, og en viktig del av en byggeprosess med sine bortimot 100 ansatte. Møtet mennesker imellom er viktig, og disse møtene skaper sammen med profesjonalitet og fagkunnskap de beste løsningene. Elektroxperten bidrar til samarbeidet som finner de unike løsningene for hver enkelt kunde.

I vår bedrift er montøren den viktigste, og måten montøren opptrer på sammen med andre håndverkere og kunden mener vi er hemmeligheten for å skape maksimal måloppnåelse og en profesjonell utførelse av arbeidet.

Kundekretsen befinner seg stort sett på Sørlandet, men strekker seg stadig utover landet. Vi legger stor vekt på samarbeidet internt og ikke minst formidle viktigheten av "lagfølelsen" med hver enkelt håndverker i de forskjellige prosjektene.

Det er avgjørende å snakke sammen og bruke godt humør. Det er helheten i et hvert prosjekt vi blir målt på. Vi er mye sammen, en kompisgjeng, og denne energien opphøyer hva hver enkelt får til.

Alle våre ansatte skal vende trygt og godt hjem fra endt arbeidsdag, og vi legger derfor ekstra stor vekt på helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet (HMS).

Kontakt oss

Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Adresse
*
Postnr
*
Sted
*
Hva gjelder henvendelsen?
Vedlegg
Legg ved bilder eller dokumenter.
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen