Bolig
Daglig møter Elektroxperten utbyggere og kunder som vil drøfte eller bestille energi og strøm i et bolighus.

Ved god planlegging og samkjørt forberedelse mellom kunde og Elektroxperten blir resultatet og løsningene gode.

- Vi går nøye til verks, og vi planlegger rom for rom. I denne fasen kan vi snakke om møblering og behov for belysning. Vi kan se for oss en utvikling ved bruken av rommene og planlegge både stikkontakter, svakstrøm og belysning på en god måte", sier Eretveit.

Før Elektroxperten og kunden møtes er det viktig at beboerne snakker sammen om bruken av rommene. Vaskerom, kjøkken og bad er sentrale rom i forhold til monteringen. Engasjementet fra kunden er avgjørende.

- De som engasjerer seg mest får det beste resultatet. Vi er aktive på telefoner og mail, og planlegger effektive møter hos Elektroxperten eller på byggeplassen. Vi søker etter de gode løsningene og ønsker en hyggelig og personlig tone gjennom hele prosessen, sier Eretveit.

Elektroxperten ønsker at kundene forbereder seg og gjerne søker inspirasjon og løsninger på nett. Elektroxperten bidrar så med fagkompetanse og engasjement og legger til rette for det meste.

- Kundene våre blir flere og de blir mer og mer bevisste. Vi drøfter oss fram til de beste løsningene, og våre visjoner og verdier styrer hverdagen, avslutter han.

Kontakt oss

Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Kommentar
Trond Eretveit
Prosjektleder
982 82 950