Privat
Elektroxperten vil bidra til samarbeidet som finner de unike løsningene for hver enkelt kunde.

Vi møter deg på byggeplassen, når du vil bygge på huset ditt, installere et nytt sikringsskap eller kanskje gjøre om boligen til et SMART-hus. Eretveit og Frank Knudsen leder privatservicemarkedet i Elektroxperten. Begge har gått "gradene" i bedriften og leder arbeidet i alle de boligene som Elektroxperten hvert år gir lys og varme. De har dyktige montører som raskt installerer, feilsøker eller kontrollerer.

- I vår bedrift er montøren den viktigste, og måten montøren utfører arbeidet på og møter kunden på mener vi er hemmeligheten for å skape maksimal måloppnåelse og en profesjonell utførelse av arbeidet, sier Knudsen.

 

 

Kundekretsen befinner seg stort sett på Sørlandet, men strekker seg stadig utover landet. Eretveit legger stor vekt på kompetansen, samarbeidet internt og ikke minst formidler han viktigheten av "lagfølelsen" med hver enkelt håndverker i de forskjellige prosjektene.

- Det er avgjørende å snakke sammen og bruke godt humør. Det er helheten i et hvert prosjekt som vi blir målt på. Vi er mye sammen, en kompisgjeng, og denne energien opphøyer hva hver enkelt får til. Det er denne tenkningen som gjør Elektroxperten til det vi er i dag, avslutter Eretveit.

Kontakt oss

Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Kommentar
Trond Eretveit
Prosjektleder
982 82 950