Service
Hos Elektroxperten får du hjelp til feilsøking når noe ikke virker, reparasjon av en feil eller hjelp til en installasjon.

 

Elektroxperten kommer til avtalt tid og det er viktig for oss at du opplever våre montører som pålitelige og effektive.

- Vi tar hånd om alt det elektriske i hjemmene. Det kan være ved renovering av hus eller at boligen trenger mer strøm. Et serviceoppdrag kan handle om lading av en EL-bil, montering av nytt sikringsskap, fornying av det elektriske anlegget eller å koble en ny stikkontakt, sier serviceleder Frank Knudsen.

 

Elektroxperten er kjent for fleksibilitet og bredde Vi monterer SMART-hus og velferdsteknologi. Denne teknologien monteres i nye hus, men kan også monteres i eksisterende hus. SMART-hus er et styringsverktøy med uante muligheter hvor bare fantasien på sikt setter grenser.

- Vi har en egen stab som utfører service og vi får da også kontinuitet på dette arbeidet. Installering av alarm og internett er et av våre serviceområder. Vi kommer til avtalt tid og gjerne på kort varsel, sier Knudsen

Elektroxperten bruker kvalitetsprodukter, finner gode og varige løsninger, er pålitelige og er kjent for å gjøre arbeidet fagmessig riktig første gang.

Kontakt oss

Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Kommentar