Din trygghet er viktig for oss
Vi tar koronasituasjonen på alvor, og alle våre medarbeidere følger gjeldende retningslinjer for smittevern. Eventuelle besøk avtales med deg i forkant, slik at du kan være sikker på at dette gjennomføres på en trygg måte. Ved spørsmål rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt.
Skjul denne meldingen
Service

Service

Hos Elektroxperten får du hjelp til feilsøking når noe ikke virker, reparasjon av feil eller hjelp med installasjon.

I Elektroxperten bruker vi kvalitetsprodukter, finner gode og varige løsninger, er pålitelige og er kjent for å gjøre arbeidet fagmessig riktig første gang. Vi stiller til avtalt tid og det er viktig for oss at du opplever våre montører som pålitelige og effektive.

Tar hånd om det du trenger

Vi tar hånd om alt det elektriske i hjemmene. Det kan være ved renovering av hus eller at boligen trenger mer strøm. Et serviceoppdrag kan handle om lading av en el-bil, montering av nytt sikringsskap, fornying av det elektriske anlegget eller å koble en ny stikkontakt, forteller serviceleder Henrik Fuglestad.

Smarthus og velferdsteknologi

Elektroxperten er kjent for fleksibilitet og bredde. Vi monterer smarthus og velferdsteknologi både i nye og eksisterende boliger. Smarthus er et styringsverktøy med uante muligheter hvor bare fantasien på sikt setter grenser!

Vi har en egen stab som utfører service og vi får da også kontinuitet på dette arbeidet. Installering av alarm og internett er et av våre serviceområder. Vi kommer til avtalt tid og gjerne på kort varsel, sier Fuglestad.

Kom i kontakt med oss

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg!

 

Henrik Fuglestad
Prosjektleder Service
404 76 697
Henrik Fuglestad
Prosjektleder Service

Kontakt oss

Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Adresse
*
Postnr
*
Sted
*
Hva gjelder henvendelsen?
Vedlegg
Legg ved bilder eller dokumenter.
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen