Din trygghet er viktig for oss
Vi tar koronasituasjonen på alvor, og alle våre medarbeidere følger gjeldende retningslinjer for smittevern. Eventuelle besøk avtales med deg i forkant, slik at du kan være sikker på at dette gjennomføres på en trygg måte. Ved spørsmål rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt.
Skjul denne meldingen
Smarthus

Smarthus

Vi hjelper deg med smarte løsninger for energi, strøm og sikkerhet i din bolig, uansett om du er utbygger eller privatkunde.

Flere og flere ønsker smarte løsninger i boligen. Et smarthus kan gi deg en enklere, mer praktisk og komfortabel hverdag, samtidig som du sparer energi og utgifter.

Hvordan komme i gang med smarthus?

Har du lyst til å gjøre huset ditt litt smartere, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Vi i Elektroxperten hjelper deg gjerne i gang med å finne de beste løsningene for din bolig.

Det viktigste du trenger å vite, er at du ikke trenger å gjøre hele hjemmet smart på én gang. Du kan helt fint begynne i det små, og deretter utvide smarthuset steg for steg. Da er det lurt å starte med et system som kan utvides med flere tjenester i fremtiden. For eksempel kan du begynne med smarte lys, og deretter utvide med røykvarslere, varmekontroll og dørlåser. Det er helt opp til deg!

Elektroxperten hjelper deg med:

  • Smart lys og varme
  • Smart sikkerhet
  • Velge de beste løsningene for din bolig
  • Utvide smarthuset steg for steg
  • Vedlikehold og service

Hvordan styres smarthuset?

Det viktigste som må være på plass i et smarthus, er en "Hub", som man kan se på som smarthusets hjerne. Alle de smarte løsningene er knyttet sammen med huben, og du kan kontrollere hver enkelt funksjon gjennom en app på telefonen din. Denne løsningen gjør det enkelt å koble til flere smarte løsninger etter hvert som du gjør hjemmet ditt enda smartere.

Slik jobber vi med smarte løsninger

Vi i Elektroxperten har god erfaring med å hjelpe gjennom hele prosessen - fra å velge løsning til implementering og vedlikehold. Ved god planlegging og samkjørt forberedelse mellom kunde og oss blir resultatet og løsningene gode.

Vi går nøye til verks, og vi planlegger rom for rom. I denne fasen kan vi snakke om møblering og behov for belysning. Vi kan se for oss en utvikling ved bruken av rommene og planlegge både stikkontakter, svakstrøm og belysning på en god måte, forteller Trond Eretveit, prosjektleder for bolig.

Før Elektroxperten og kunden møtes er det viktig at beboerne snakker sammen om bruken av rommene. Vaskerom, kjøkken og bad er sentrale rom i forhold til monteringen. Engasjementet fra kunden er avgjørende.

De som engasjerer seg mest får det beste resultatet. Vi er aktive på telefoner og mail, og planlegger effektive møter hos Elektroxperten eller på byggeplassen. Vi søker etter de gode løsningene og ønsker en hyggelig og personlig tone gjennom hele prosessen, sier Eretveit.

Vi hjelper deg i gang

Det finnes en rekke ulike løsninger tilgjengelig på markedet, og noen ganger kan det være vanskelig å finne den beste løsningen for din spesifikke bolig. Vi hjelper deg gjerne i gang med dette. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat!

Slik er et smarthus

Bli med inn i et smarthus i Marikåpeveien! Se de splitter nye og moderne løsningene, og få noen tips.

Hva er smarthus?

Et smarthus består av elektronikk som jobber sammen for å utføre ulike oppgaver i boligen din - helt automatisk. 

 

Fordeler med smarte løsninger

  • Lavere energiforbruk
  • Bedre komfort
  • Enklere betjening av elektronikk
  • Høyere sikkerhetsnivå
  • Gir innsparinger

 

Kom i gang

Vi finner de gode løsningene som gjør boligen din litt smartere. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Trond Eretveit
Prosjektleder Bolig
982 82 950
Trond Eretveit
Prosjektleder Bolig

Kontakt oss

Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Adresse
*
Postnr
*
Sted
*
Hva gjelder henvendelsen?
Vedlegg
Legg ved bilder eller dokumenter.
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen