Svakstrøm
Elektroxperten bistår både privatkunder og næringskunder med montering og annen hjelp vedrørende svakstrøm.

Elektroxperten bistår både privatkunder og næringskunder med montering og annen hjelp vedrørende Svakstrøm. Elektroxperten blir ofte et bindeledd mellom tjenesteleverandør og kunde. Det kan være i forhold til data, tv, fiber eller telefonanlegg.

Elektroxperten har et allsidig og stort virkefelt, og med dagens teknologiske utvikling trenger også private kunder og næringskunder en montør for å få internett og tv til å fungere hjemme i stua eller på arbeidsplassen.

- Vi har montører med spisskompetanse innen hvert av disse feltene. Montørene våre har alle et felt med en ekstra interesse. De bruker tid på å sette seg inn i programmering og holder seg oppdatert. Alt blir gjort med veiledning og i team. De er servicemontører med spisskompetanse. De får ansvar og tar det på strak arm, sier Christer Linder, Ekominstallatør.

 

Det skal være behagelig å møte en rådgiver fra Elektroxperten, enten det er en montør eller en prosjektleder. Vi vil at alle som sendes ut er gode til å kommunisere, faglig dyktige innen sitt felt og gode rådgivere. Vi vil fortelle kundene våre om de beste løsningene.

Kontakt oss

Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Kommentar
Christer Linder
Prosjektleder
982 82 946