Din trygghet er viktig for oss
Vi tar koronasituasjonen på alvor, og alle våre medarbeidere følger gjeldende retningslinjer for smittevern. Eventuelle besøk avtales med deg i forkant, slik at du kan være sikker på at dette gjennomføres på en trygg måte. Ved spørsmål rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt.
Skjul denne meldingen
Svakstrøm

Svakstrøm

Elektroxperten bistår både privatkunder og næringskunder med montering og annen hjelp vedrørende svakstrøm.

Vi i Elektroxperten bistår både privatkunder og næringskunder svakstrøm. Det kan være med tanke på data, TV, fiber eller telefonanlegg, og vi fungerer ofte som et bindeledd mellom tjenesteleverandør og kunde.

Montører med spisskompetanse

Med dagens teknologiske utvikling trenger både private kunder og næringskunder en montør for å få internett og TV til å fungere hjemme i stua eller på arbeidsplassen.

Vi har montører med spisskompetanse innen hvert av disse feltene. Montørene våre har alle et felt med en ekstra interesse. De bruker tid på å sette seg inn i programmering og holder seg oppdatert. Alt blir gjort med veiledning og i team. De er servicemontører med spisskompetanse. De får ansvar og tar det på strak arm, forteller prosjektleder og Ekomi-nstallatør Christer Linder.

Din rådgiver for svakstrøm

Det skal være behagelig å møte en rådgiver fra Elektroxperten, enten det er en montør eller en prosjektleder. Vi vil at alle som sendes ut er gode til å kommunisere, faglig dyktige innen sitt felt og gode rådgivere. Vi vil fortelle kundene våre om de beste løsningene!

Noe vi kan hjelpe deg med?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med svakstrøm!

Christer Linder
Prosjektleder og Ekom-Installatør
982 82 946
Christer Linder
Prosjektleder og Ekom-Installatør

Kontakt oss

Fornavn
*
Etternavn
*
Telefon
*
E-post
*
Hva gjelder henvendelsen?
Vedlegg
Legg ved bilder eller dokumenter.
Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies).   Les mer her   |   Ikke vis denne meldingen igjen